Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής στην κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή e-shop

Η Webcookie παρέχει γραπτή εγγύηση χαμηλότερης τιμής – με βάση το παρεχόμενο αποτέλεσμα – για τις κάτωθι υπηρεσίες:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πως οι προσφορές που θα συγκριθούν θα παρέχουν τα ίδια τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

markus winkler 3hBH ZuvppU unsplash scaled

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ικανοποίησης

Σας εγγυόμαστε πως θα σας δώσουμε την καλύτερη οικονομική προσφορά σχετικά με το project που σας ενδιαφέρει είτε αυτό αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop, το digital marketing ή κάποια από τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Επιπλέον, σας παρέχουμε εγγύηση απόλυτης ικανοποίησης σχετικά με τις υπηρεσίες που θα αποφασίσετε πως επιθυμείτε να συνεργαστούμε.

Η 11ετής εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να είμαστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα που προσφέρουμε ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Συγκεκριμένα παρέχουμε γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει χωρίς καμία περαιτέρω αξίωση από την πλευρά μας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ρίχνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αντιθέτως παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διατηρώντας όμως τις τιμές μας οικονομικές και πάνω από όλα τίμιες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής της Webcookie

Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ 15' call

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για μια πρώτη επαφή 15 λεπτών ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας! 🍪