Σχεδιασμός Λογοτύπου

Γεια σας! 👋

Είμαστε η Webcookie και θα αναλάβουμε την υπηρεσία “Σχεδιασμός Λογοτύπου” για την επιχείρηση σας!

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στη γραφιστική δημιουργία, τη διαφήμιση στο internet και τη διαχείριση social media.

Από το 2013 έχουμε σχεδιάσει πάνω από 100 λογότυπα για επιχειρήσεις. Λογότυπα που ξεχωρίζουν και είναι αξιομνημόνευτα.

Δώσε μας την ευκαιρία να σχεδιάσουμε το δικό σου λογότυπο και ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Τι είναι ο σχεδιασμός λογοτύπου;

Ο σχεδιασμός λογοτύπου αποτελεί ένα κρίσιμο στάδιο στη δημιουργία της επιχειρηματικής ταυτότητας μιας εταιρείας ή μάρκας. Αναπαριστά το σύμβολο ή το σήμα που αναγνωρίζει την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Ο σχεδιασμός λογοτύπου δεν απλά δημιουργεί ένα εικονικό αποτύπωμα, αλλά μεταφέρει επίσης μια σειρά από μηνύματα και αξίες που εκφράζουν την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Ένας καλά σχεδιασμένος λογότυπος πρέπει να είναι μοναδικός, εύκολα αναγνωρίσιμος, απλός και ευανάγνωστος. Αναδεικνύει την προσωπικότητα και την αισθητική της επιχείρησης, καθώς επίσης και τον στόχο και το κοινό που στοχεύει. Ένας καλός σχεδιασμός λογοτύπου μπορεί να καταστήσει μια εταιρεία ξεχωριστή στην αγορά, να δημιουργήσει εμπιστοσύνη στους καταναλωτές και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα.

Ο σχεδιασμός ενός λογότυπου συνήθως περιλαμβάνει τις ακόλουθες διαδικασίες:

 1. Έρευνα και Ανάλυση: Αρχικά, ο σχεδιαστής πρέπει να κατανοήσει την εταιρεία, την αγορά και το κοινό της. Αυτό περιλαμβάνει έρευνα για την ιστορία, τις αξίες και τα στοιχεία που θα περιληφθούν στο λογότυπο.

 2. Σχεδίαση Σκίτσου: Στη συνέχεια, δημιουργείται μια σειρά από σκίτσα και προτάσεις λογοτύπων, λαμβάνοντας υπόψη την έρευνα και την ανάλυση που έχει γίνει.

 3. Ανάπτυξη Επιλογών: Στη συνέχεια επιλέγονται οι πιο κατάλληλες επιλογές και διαμορφώνονται σε πιο λεπτομερείς προτάσεις.

 4. Τελικός Σχεδιασμός: Ο τελικός σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια διαδικασία λεπτομερούς επεξεργασίας και προσαρμογής του επιλεγμένου σχεδίου.

 5. Εφαρμογή: Τέλος, το λογότυπο εφαρμόζεται σε διάφορα μέσα, όπως επιχειρηματικά έγγραφα, ιστοσελίδες, προϊόντα και διαφημιστικό υλικό.

Συνοψίζοντας, ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια κρίσιμη διαδικασία για κάθε επιχείρηση ή μάρκα, καθώς αναπαριστά την ταυτότητά της και βοηθά στη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου και επιτυχημένου brand.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής & ικανοποίησης

Πιστεύουμε τόσο στο αποτέλεσμα που παρέχουμε και τη σχέση αποτελέσματος-τιμής που παρέχουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ικανοποίησης.Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο 100% χωρίς καμία περαιτέρω αξίωση.

Σχεδιασμός Λογοτύπου Τιμές

Σχεδιασμός Λογοτύπου | Ποια σημεία χρίζουν προσοχής;

Κατά την κατασκευή ενός λογοτύπου, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα σημεία που απαιτούν προσοχή για να δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο σήμα. Αυτά τα σημεία περιλαμβάνουν:

 1. Απλότητα: Ένα καλό λογότυπο πρέπει να είναι απλό και εύκολο στην αναγνώριση. Απλές γραμμές και σχήματα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός λογοτύπου που θα μένει στο μυαλό των ανθρώπων.

 2. Αναγνωρισιμότητα: Το λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό και εύκολα αναγνωρίσιμο από το κοινό της επιχείρησης. Ένα μοναδικό σχέδιο θα βοηθήσει την επιχείρηση να ξεχωρίσει στην αγορά.

 3. Ευελιξία: Το λογότυπο πρέπει να είναι ευέλικτο και να λειτουργεί σε διάφορες μορφές και μεγέθη. Θα πρέπει να φαίνεται καλά τόσο σε μικρές εκτυπώσεις όσο και σε μεγάλες πινακίδες.

 4. Αποτύπωση της Εταιρειακής Προσωπικότητας: Το λογότυπο πρέπει να αποτυπώνει τη φιλοσοφία και τις αξίες της επιχείρησης. Πρέπει να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της μάρκας.

 5. Ευανάγνωστο: Το λογότυπο πρέπει να είναι ευανάγνωστο, ακόμα και σε μικρούς μεγέθη όταν εμφανίζεται σε διάφορα μέσα, όπως εκτυπώσεις ή οθόνες.

 6. Χρήση Χρωμάτων: Η επιλογή των χρωμάτων είναι σημαντική καθώς μπορεί να επηρεάσει το μήνυμα που μεταφέρει το λογότυπο. Οι χρωματικές επιλογές πρέπει να αντιστοιχούν στην εταιρειακή ταυτότητα και να είναι συνεπείς με τον τομέα δραστηριότητας της επιχείρησης.

 7. Δοκιμή και Αναθεώρηση: Το λογότυπο πρέπει να δοκιμάζεται σε διάφορα μέσα και περιβάλλοντα για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά του. Επίσης, πρέπει να είναι έτοιμο για αναθεώρηση και ενδεχόμενες τροποποιήσεις σε περίπτωση που αποδειχθεί αναγκαίο.

Τα παραπάνω σημεία αποτελούν τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την κατασκευή ενός λογοτύπου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αναγνωρίσιμο, μνημειώδες και αντιπροσωπευτικό σήμα για μια επιχείρηση ή μάρκα.

Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ 15' call

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για μια πρώτη επαφή 15 λεπτών ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας! 🍪