Σύμβουλοι e-shop

Γεια σας! 👋

Είμαστε η Webcookie και από σήμερα θα είμαστε οι σύμβουλοι e-shop για το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop, τη διαφήμιση στο internet και τη διαχείριση social media.

Έχουμε το know-how και την εμπειρία 11 ετών ώστε να σε κατευθύνουμε σωστά προς την επιτυχία!

Τι μας διακρίνει;

Σύμβουλοι e-shop

H κατάσταση στην οποία βρίσκεται το eshop σας είναι πολύ σημαντική και το να έχετε σαφή εικόνα του είναι ακόμη πιο σημαντικό. Αρα χρειάζεστε τον Σύμβουλο E-shop.

Τί είναι οι Σύμβουλοι E-shop;

Οι Σύμβουλοι E-shop είναι μια καινοτόμος υπηρεσία, που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη ειδικά σε επιχειρήσεις που λειτουργούν με τη μορφή ηλεκτρονικών καταστημάτων και δεν έχουν στο δυναμικό τους τους απαραίτητους τεχνοκράτες ή απλώς δεν διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία σχετικά με το e-commerce.

O Σύμβουλος Ε-Shop είναι μία υπηρεσία που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με την δυναμική της η υπηρεσία του E-Συμβούλου βοηθάει τον επιχειρηματία να έχει ανά πάσα στιγμή σαφή και καθαρή εικόνα αναφορικά με την απόδοση της επένδυσης σε e-shop αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις ευκαιρίες που αναφύονται στο e-commerce.

Οι σύμβουλοί e-shop μας με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν μπορούν όχι μόνο να μελετήσουν και να επισημάνουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αλλά και να σας υποδείξουν τρόπους ανάπτυξης και αύξησης των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Αν λοιπόν το eshop σας δεν έχει πωλήσεις ή δεν έχει τις αναμενόμενες οι σύμβουλοι eshop θα διεξάγουν έναν εξαντλητικό έλεγχο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η συμβολή των ειδικών συμβούλων μας έγκειται στον εντοπισμό των σφαλμάτων στο e-shop σας και η διόρθωσή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε το e-shop σας να αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στους ανταγωνιστές σας.
Μπορεί κανείς να πει όχι σε κάτι τέτοιο;

Ξεκινήστε άμεσα έναν έλεγχο στο eshop σας!

Το e-shop σας, πέρα από ενδιαφέρον περιεχόμενο πρέπει να λειτουργεί με βάση τεχνολογίες και πρακτικές που το κάνουν εύκολο στην πλοήγηση και ενδιαφέρον για τους πελάτες σας!

Επομένως, απαιτείται συστηματικός έλεγχος στο eshop σας, γεγονός που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης.

Στα πλαίσια ενός τέτοιου ελέγχου eshop οι σύμβουλοί μας αναλαμβάνουν:

Τεχνική Αξιολόγηση: Έλεγχος του eshop για τον εντοπισμό πιθανών τεχνικών σφαλμάτων που εμποδίζουν την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης (seo audit).

Έλεγχος περιεχομένου: Αξιολόγηση του περιεχομένου με βάση την καλή εμπειρία για τον επισκέπτη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Google (user experience audit).

Ανάλυση Ανταγωνισμού: Σύγκριση του eshop σας με τα ηλεκτρονικά καταστήματα των ανταγωνιστών σας σε επίπεδο ιστότοπου και απόδοσης στις μηχανές αναζήτησης (κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα).

Με βάση τα παραπάνω οι σύμβουλοί e-shop θα συντάξουν μια αναφορά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, που θα περιλαμβάνει προτάσεις βελτιστοποίησης:

Καταγραφή προτάσεων για τη βελτίωση του eshop σας

Ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους και τις αναδυόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Επειδή η σαφής εικόνα για το eshop σας είναι εξαιρετικά σημαντική, οι Σύμβουλοι E-shop είναι εδώ για να σας παράσχουν μία ολοκληρωμένη μελέτη και καταγραφή της σημερινής κατάστασης στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά και να σας προτείνουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και ενίσχυση των πωλήσεων σας.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής & ικανοποίησης

Πιστεύουμε τόσο στο αποτέλεσμα που παρέχουμε και τη σχέση αποτελέσματος-τιμής που παρέχουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ικανοποίησης.Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο 100% χωρίς καμία περαιτέρω αξίωση.

Οι σύμβουλοι e-shop αποτελούν κρίσιμο μέρος της επιτυχίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στον κυβερνοχώρο, οι επιχειρήσεις χρειάζονται ειδική γνώση και εμπειρία για να ξεχωρίσουν. Οι σύμβουλοι e-shop παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές σε θέματα όπως η βελτιστοποίηση του ιστότοπου για μηχανές αναζήτησης (SEO), η διαχείριση των κοινωνικών μέσων και η διαφήμιση μέσω Google Ads και Facebook Ads.

Επίσης, παρέχουν συμβουλές σχετικά με τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του ηλεκτρονικού καταστήματος, την ανάλυση των δεδομένων και την ανάπτυξη στρατηγικών για την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της παρουσίας της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Οι σύμβουλοι e-shop προσαρμόζουν τις συμβουλές τους στις ανάγκες και τα στρατηγικά στοιχεία κάθε επιχείρησης, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που οδηγούν σε ανάπτυξη και επιτυχία. Με τη βοήθειά τους, τα e-shop μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητά τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να εδραιώσουν τη θέση τους στην αγορά.

Οι σύμβουλοι e-shop αναλαμβάνουν

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και οι σύμβουλοι e-shop της Webcookie θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί σας!

Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ 15' call

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για μια πρώτη επαφή 15 λεπτών ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας! 🍪