Σύνδεση e-shop με τράπεζα

Γεια σας! 👋

Είμαστε η Webcookie, και θα αναλαβουμε τη σύνδεση e-shop με τράπεζα της επιλογής σας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop και την τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων.

Διαθέτουμε εμπειρία πάνω από 10 έτη στην κατασκευή e-shop και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη σύνδεση e-shop με τράπεζα για όλες τις ελληνικές τράπεζες καθώς και τις πιο δημοφιλείς του εξωτερικού.

Σύνδεση e-shop με τράπεζα

Σύνδεση e-shop με τράπεζα | Πληρωμή με κάρτα

Η πληρωμή με κάρτα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής σε ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς παρέχει άμεση και ασφαλή συναλλαγή για τους καταναλωτές. Με την πληρωμή με κάρτα, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές ή χρεωστικές τους κάρτες. Αυτό παρέχει την άνεση της αγοράς από το σπίτι ή το γραφείο τους, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνήθως χρησιμοποιούν πύλες πληρωμής για να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές με κάρτα. Οι πύλες πληρωμής συνδέονται με τις τράπεζες και τους παρόχους πληρωμών για να διασφαλίσουν την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των χρημάτων. Επιπλέον, η πληρωμή με κάρτα παρέχει προστασία από απάτες και ανατιθέμενες συναλλαγές μέσω των συστημάτων ασφαλείας που προσφέρουν οι πάροχοι πληρωμών.

Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα αποδέχονται διάφορες κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν προπληρωμένες κάρτες δώρων ή προπληρωμένες κάρτες που είναι συμβατές με το δίκτυο πληρωμών του εκάστοτε ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής & ικανοποίησης

Πιστεύουμε τόσο στο αποτέλεσμα που παρέχουμε και τη σχέση αποτελέσματος-τιμής που παρέχουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ικανοποίησης. Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο 100% χωρίς καμία περαιτέρω αξίωση.

Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ 15' call

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για μια πρώτη επαφή 15 λεπτών ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας! 🍪