Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Γεια σας! 👋

Είμαστε η Webcookie και θα αναλάβουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδων για την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σου κατάστημα!

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων, την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή e-shop.

Διαθέτουμε ιδιόκτητους servers στη Γερμανία που αυτή τη στιγμή φιλοξενούν πάνω από 700 ιστοσελίδες, με 100% uptime!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων;

Η φιλοξενία ιστοσελίδων αποτελεί τη διαδικασία και την υπηρεσία που επιτρέπει σε ιστοσελίδες να είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Στην ουσία, η φιλοξενία ιστοσελίδων παρέχει τον απαραίτητο χώρο σε διακομιστές (servers) ώστε οι ιστοσελίδες να αποθηκεύονται και να διανέμονται στο διαδίκτυο, επιτρέποντας σε χρήστες από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί να προσφέρεται από διάφορους φορείς, όπως εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting companies), πάροχους cloud hosting, VPS (Virtual Private Servers), αλλά και από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Amazon, η Google και η Microsoft.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν συνήθως τα παρακάτω:

 1. Αποθήκευση Δεδομένων: Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν αποθηκευτικό χώρο στους διακομιστές τους όπου αποθηκεύονται τα δεδομένα της ιστοσελίδας, όπως κείμενα, εικόνες, βίντεο και αρχεία.

 2. Επεξεργασία και Φόρτωση Ιστοσελίδας: Οι φιλοξενημένες ιστοσελίδες μπορούν να επεξεργαστούν και να φορτώσουν δεδομένα μέσω προγραμματιστικών γλωσσών όπως το HTML, το CSS, το JavaScript και τις βάσεις δεδομένων.

 3. Διαχείριση Ε-mail: Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας παρέχουν επίσης υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που σχετίζονται με το όνομο του τομέα της ιστοσελίδας, παρέχοντας λογαριασμούς e-mail στους χρήστες.

 4. Υποστήριξη Τεχνικής: Οι εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν συνήθως υποστήριξη τεχνικής για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας, τη διαμόρφωση, την ασφάλεια και άλλα τεχνικά θέματα.

 5. Ασφάλεια και Προστασία: Οι φιλοξενημένες ιστοσελίδες πρέπει να διατηρούνται ασφαλείς από επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό, και οι εταιρείες φιλοξενίας πρέπει να παρέχουν μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Συνολικά, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ουσιώδης για την πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα από το διαδίκτυο και τη διατήρησή της σε λειτουργία. Ο επιλογή του κατάλληλου παρόχου φιλοξενίας είναι σημαντική για την αποτελεσματική λειτουργία και ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής & ικανοποίησης

Πιστεύουμε τόσο στο αποτέλεσμα που παρέχουμε και τη σχέση αποτελέσματος-τιμής που παρέχουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ικανοποίησης.Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο 100% χωρίς καμία περαιτέρω αξίωση.

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή εταιρείας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων;

Η επιλογή της σωστής εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι κρίσιμη για την επιτυχία και την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Αξιοπιστία και Διαθεσιμότητα: Αναζητήστε μια εταιρεία με υψηλά ποσοστά διαθεσιμότητας, που εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες όλο τον χρόνο.

 2. Τεχνική Υποστήριξη: Η εταιρεία πρέπει να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη, διαθέσιμη 24/7, προκειμένου να αντιμετωπίζει γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

 3. Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος παρέχει ανώτατα επίπεδα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των αντι-μαλιγκρά αλγορίθμων, των εργαλείων πυρασφάλειας και των καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

 4. Κλίμακα και Ευελιξία: Εξετάστε τις δυνατότητες αναβάθμισης και κλιμάκωσης του πακέτου φιλοξενίας σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

 5. Ταχύτητα Φόρτωσης: Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας είναι κρίσιμη για την εμπειρία του χρήστη και την θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, επομένως, επιλέξτε μια εταιρεία με γρήγορους διακομιστές.

 6. Κόστος: Προσαρμόστε το κόστος της φιλοξενίας στον προϋπολογισμό σας, αλλά θυμηθείτε ότι η φθηνή φιλοξενία μπορεί να σημαίνει χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών.

 7. Αξιολογήσεις και Κριτικές: Αναζητήστε αξιολογήσεις και κριτικές από άλλους χρήστες για την εμπειρία τους με τον πάροχο που σκέφτεστε να επιλέξετε.

 8. Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Εξετάστε τα επιπλέον χαρακτηριστικά που προσφέρει ο πάροχος, όπως δωρεάν SSL πιστοποιητικά, αυτόματη εγκατάσταση CMS (π.χ. WordPress), κ.λπ.

Κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά αυτά τα στοιχεία προκειμένου να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία και απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Scroll to Top

ΔΩΡΕΑΝ 15' call

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για μια πρώτη επαφή 15 λεπτών ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας! 🍪